De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

PC’s in de aanbieding

Een reactie plaatsen


We zijn blij met alle spullen die we gedoneerd krijgen, maar soms zijn ze niet helemaal passend. Zo kregen we onlangs een grote donatie pc’s van een bedrijf, met de bedoeling om deze in te zetten voor Bouw je Eigen PC. Ze zijn echter voor dat doel niet geschikt. Een deel van de pc’s kunnen we gebruiken om op termijn een computerlokaal in te richten, maar momenteel blijft er een tiental over die we niet kunnen inzetten.

pc binnenkantNieuw baasje

Voor deze pc’s gaan we, met instemming van de gulle gever, een nieuw baasje zoeken. Als eerste bieden we ze aan aan onze eigen vrijwilligers. Wat overblijft geven we aan donateurs van de TechniekFabriek die een schenking doen van minimaal 40 euro.

Kenmerken

Het gaat om “basic” HP pc’s die economisch afgeschreven zijn, maar thuis prima nog een aantal jaren meekunnen. Ze zijn geschikt voor internet/email/tekstverwerken (huiswerk!) en dergelijke, maar niet om op te gamen of zware foto/videobewerking op te doen (Intel Core2Duo E7500 of E8400 met 80 of 160Gb harde schijf en 2Gb intern geheugen, eventueel zelf uit te breiden). Ze worden geleverd zonder beeldscherm/toetsenbord/muis.

Heb je een vraag? Wil je donateur worden en een pc ontvangen? Laat het me zo snel mogelijk weten via ankie@detechniekfabriek.nu. De verdeling van de pc’s vindt plaats op 2 april. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s