De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

We zullen je missen, Hub…

2 reacties


hub-tummers                   krans

Op 26 oktober is onze vrijwilliger Hub Tummers (65) overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Vandaag hebben we afscheid van hem genomen – een indrukwekkend afscheid dat goed liet zien wat een bijzonder mens Hub was. 

Hub was al geruime tijd een enthousiaste vrijwilliger in de Rode en Gele groepen. Wij zullen ons Hub herinneren als een lieve, energieke collega met een heel groot hart voor kinderen en techniek. Wij zullen hem missen, met zijn warme en vriendelijke belangstelling voor iedereen, zijn verhalen over zijn broer en kinderen, zijn bourgondische inslag. Hij kon als geen ander zijn grote enthousiasme voor de projecten op de kinderen overbrengen: als Hub vertelde, hingen alle kinderen aan zijn lippen. Hij verdiende nog vele mooie jaren… helaas mag het niet zo zijn.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte. We zullen allemaal zonder Hub verder moeten gaan.
Het zal niet meer hetzelfde zijn.

2 thoughts on “We zullen je missen, Hub…

  1. Door interesse van mijn jongste zoon voor techniek, kwam ik uit op jullie website. Ik kende Hub als zeer betrokken docent Natuur, scheikunde op het voortgezet speciaal onderwijs waar ik op school zat zo’n 35 jaar geleden. Dat Hub actief was als vrijwilliger bij deze organisatie is helemaal Hub die ik ook van vroeger ken. Het is dan wel schrikken dat hij zo jong is overleden. Ik wil iedereen via deze omweg veel sterkte met het verlies wensen!

    Like

    • Dank je voor je warme bericht, Lennart. We missen Hub nog elke dag. Veel plezier en succes met je zoontje en techniek, wie weet zien we hem eens in onze workshops.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s