De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

Initiatiefneemsters TechniekFabriek genomineerd voor de Autismevriendelijkheidsprijs 2015

Een reactie plaatsen


Gouden puzzelstukjeWat een mooi nieuws! Eerder deze week kregen we bericht dat Annemarie van Grunsven en Ankie Persoons, initiatiefneemsters van de TechniekFabriek, zijn genomineerd voor de Autismevriendelijkheidsprijs 2015. Elk jaar worden er twee prijzen uitgereikt: een prijs voor mensen die zich op bijzondere wijze inzetten voor autisme en een prijs voor een organisatie die iets moois heeft gedaan voor mensen met autisme. Er waren dit jaar 80 inzendingen en daaruit heeft de jury 4 nominaties en een bijzondere vermelding geselecteerd. En daar zitten wij dus bij!

Een paar maanden geleden zagen we berichten langskomen over de Autismevriendelijkheidsprijs van de NVA, Ned. Vereniging voor Autisme. Verschillende mensen hebben de moeite genomen om op de website van het NVA een formuliertje in te vullen om ons initiatief de TechniekFabriek daarvoor aan te melden. Dat vonden we al heel mooi en eervol, een enorme blijk van waardering, niet alleen voor ons, maar net zo goed voor ons hele team van fantastische vrijwilligers! Nu is die inzet beloond met een heuse nominatie… We zijn blij en trots!

Nu volgen er enkele spannende weken tot de uitreiking van de prijs. Duimen jullie mee voor ons?

Lees meer over de prijs en ons en de andere genomineerden op: www.autisme.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s