De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

Flitsend begin van 2015!

Een reactie plaatsen


We blijven ons verbazen bij de TechniekFabriek. Wat een mooie groep vrijwilligers hebben we verzameld! Wat zijn er veel ideeën!  En wat is er veel vraag naar onze activiteiten…

Om met het laatste te beginnen: in 15 dagen waren beide workshopreeksen volgeboekt. En de eerste aanmeldingen voor de workshops die starten in maart zijn ook al genoteerd. De Kennismakingsworkshop van januari kent 11 deelnemers. Waar gaat dit heen?

IMG_0641Op het ideeën-vlak gebeuren er ook spannende dingen. Enkele mensen uit onze vrijwilligersgroep hebben veel kennis van en interesse in ICT, en ze willen dat graag op kinderen overdragen. Zij zijn nu samen bezig om de TechniekFabriek Digitaal vorm te geven. Waar we bezig gaan met de eerste beginselen van programmeren en ander interessant computerwerk. Hierover in een later blog meer!

En dan die vrijwilligers… we hebben tijdens een bijeenkomst de pilotworkshops geëvalueerd en dat leverde veel goede lessen en ideeën op. Bij het voorbereiden van de workshopreeksen die in januari starten, vulden ze met elkaar binnen 10 minuten de roosters voor reeks A en B in, met een workshopleider en 3 begeleiders per workshop. En ze gingen direct bezig om met elkaar afspraken te maken voor de voorbereiding en invulling van de workshops. Echt een top-team waar we heel trots op zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s