De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

Stichting de TechniekFabriek opgericht

Een reactie plaatsen


Wat begon als een aardig ideetje, is in de afgelopen maanden uitgegroeid tot een serieuze organisatie met een flink aantal vrijwilligers, kinderen die graag willen deelnemen, een ruimte en behoorlijk wat inventaris.

We merkten steeds vaker dat het handig zou zijn als we dit alles in een officieel jasje zouden gieten. Daarom hebben we de Stichting de TechniekFabriek opgericht, en deze is half december ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Nu kunnen we een bankrekening openen, verzekeringen afsluiten en andere Belangrijke en Officiele dingen doen. Alles voor meer groei en bloei van de TechniekFabriek en het plezier en de ontwikkeling van de kids!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s