De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

Sara en de TechniekFabriek


Vier woensdagen meedoen met de pilot van de TechniekFabriek was een feestje voor mijn dochter Sara.

IMG_8281Na de eerste les(ballonnen-auto maken) kreeg ik niet veel terug, behalve dat ze heel graag de volgende week weer wou. Maar na de tweede les( apparaten demonteren) had ze het allemaal een plek gegeven en kwam al het enthousiasme eruit. Zelfs een speelafspraak na school wilden ze thuis doen om het Senseo apparaat verder te demonteren. Ook wist Sara onderweg in de auto opeens te vertellen dat aarde geel en groen was.

De derde les (bruggen bouwen) was lastig, ze moesten met een lijmpistool aan de slag. Maar daardoor had Sara opeens wel oog voor de details van het kerstdorp die ook gelijmd waren met een lijmpistool. De vierde les (raketlancering) was een knallend einde van vier hele leuke,maar vooral ook leerzame middagen voor Sara.

Sara, maar ook ik heb erg genoten van deze lessen. Mooi om te zien hoe de dingen blijven hangen en ze er in haar dagelijks leven opeens oog voor heeft!

Reacties zijn gesloten.