De Techniekfabriek

Techniekworkshops voor kinderen in Houten

De TechniekFabriek krijgt subsidie van OLVB

Een reactie plaatsen


7 november 2014 – Jurkjes aan, lippenstift op… De dames van De TechniekFabriek waren uitgenodigd om naar de “najaarsuitdeling” van de Onze Lieve Vrouwe Broederschap te komen. Met het speciale verzoek om ook een korte toelichting te geven over ons initiatief. De OLVB is een eeuwenoud Houtens fonds dat tegenwoordig subsidies verstrekt aan activiteiten op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied voor kinderen en jongeren in Houten.

We vielen met onze neus in de taart want de OLVB had ook een jubileum te vieren. Daarom waren er meer mensen bij de uitdeling dan normaal. Helemaal goed voor ons, want zo horen steeds meer mensen het verhaal over De TechniekFabriek.

We zijn erg blij met de bijdrage van 250 euro die we zullen besteden aan gereedschap en materialen voor onze workshops. Tijdens het napraten hebben we nog enkele interessante mensen gesproken die ons willen helpen met geld, spullen of kennis.

116398 En zo stonden we weer in de krant…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s